20 Temmuz 2014 Pazar

SAHİBİNDEN SATILIK İLK TÜRK SPOR ARABASI

Sahibinden ilginç ilanlar. Sahibinden satılık Şamil ! Sahibinden satılık ilginç / komik ilanlar arasına her geçen gün yeni bir ilan ekleniyor. Sahibinden.com adresinde yayınlanan bu aracı sahibinden.com adresinde yayınlanan diğer araç ilanlarından farklı yapan ise aracın %100 Türk yapımı olması. Sahibinden.com adresinde yayınlanan aracın özelliklerini sahibi anlatıyor.

SAHİBİNDEN SATILIK İLK TÜRK SPOR ARABASI - SAHİBİNDEN.COM [SAHİBİNDEN EFSANELER]
SAHİBİNDEN satılık ilginç ilanlar. SAHİBİNDEN satılık Türk yapımı araç Sahibinden satılık ilginç / komik ilanlar arasına her geçen gün yeni bir ilan ekleniyor. SAHİBİNDEN.com adresinde yayınlanan bu aracıSAHİBİNDEN.com adresinde yayınlanan diğer araç ilanlarından farklı yapan ise aracın %100 Türk yapımı olması. Sahibinden.com adresinde yayınlanan bu ilginç aracın fotoğraflarını ve ilanının içeriğinihaberimizde bulabilirsiniz. SAHİBİNDEN.com adresinde yayınlanan aracın özelliklerini sahibi anlatıyor.SAHİBİNDEN.com adresinde yayınlanan ilginç ilanın içeriği şu şekilde.
Şamil kelime anlamı olarak; hakim olmak,vakıf olmak, kapsamak, kaplamak. Bu ismin anlamının prensiplerimizi temsil ettiğinine inanarak: Amacımız bugüne kadar üretilmiş hiçbir aracın altyapısını kullanmaksızın Türkiye'nin ilk süper sporunu üretmekti. Hiçbir aracın çizgilerini kopyalamaksızın kendi çizgimizi çizmekti. Sağlamlığıyla gücüyle bizi temsil edecek aracı üretmekti. Talepleri karşılayacak altyapıya ve seri üretim standartlarına sahip olmaktı. Ortaya tek bir araç çıkarmak değil seri üretim alt yapısı kurulmuş bir projenin numunesini tanıtmaktı. Bütün araçların birbirine benzediği bir ortamda alkışlanan bir kopya ortaya çıkarmak değil sadece bizi temsil etmesiydi. İsmimizle çizgimizle projemizle gurur duyarak prensiplerimize uygun olarak hayata geçirdik.
Saygıdeğer sahibinden.com ailesi, İlginiz tebrikleriniz bu proje için iyi dilek temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederiz, Sizlere ayrı ayrı teşekkür edemediğimiz için üzgünüz, lütfen bizi mazur görünüz, Araçta kullanılan boya astar hükmündedir son kat boyanın henüz atılmadığını belirtmek isteriz. 20 inc jant kullanılmak üzere tasarlanmıştır üzerindeki jantlar 18 inc,dir. Belirtilen fiyat vergi ve harçlar dahil olmak üzere anahtar teslim fiyatıdır.
Euro üzerinden fiyatlandırmamızın sebebi Türkiye de süper spor kategorisindeki araçların tamamının euro üzerinden satılıyor olması ve kullanılan hammede ve donanımların döviz kurundan etkilenmesinden dolayıdır. Arac üretildiği atölyedeki doğal haliyle fotolarla oynamadan ilana sunulmuştur. Body çalışması veya bir prototip değil, bu araç hiç bir aracın alt yapısı kullanılmaksızın fiziğin kurallarına göre tasarlanmış her ayrıntısı sıfırdan projelendirilmiş, seri üretim temelleri atılmış bir araçtır, sergilenen araç bu yatırımların ve kurulan sistemin bir numunesidir. sahip olduğu kartal kanat kapılar bunun delilidir. Araç hakkında daha ayrıntılı bilgiyi resmi web sitemizden edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
 

 
 

kaynak: http://www.haberler.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder