5 Şubat 2012 Pazar

Max Payne 3′ün çıkış tarihi netleşti

Rockstar Games’in oyun dünyasına kazandırdığı en önemli oyun serisi olarak karşımıza çıkan Max Payne’in en yeni temsilcisi ’ün çıkış tarihi hakkındaki bilgiler resmiyete kavuştu.
Oyunun 2012 yılının yaz ayına doğru raflardaki yerini alacağı açıklanırken, çıkacağı tarih yılan hikayesine dönen yapıtın çıkış tarihi olarak ise 15 Mayıs olarak gösterildi. Böylelikle oyunun Şubat ve Mart aylarında gidip gelen çıkış tarihinin doğru olmadığı ve yapıtın çıkış tarihinin Mayıs ayına ertelendiği doğrulandı.
Oyunun Şubat tarihi kapsamında satışa sunulacak olmasının oldukça önemli bir şekilde yüksek rakamlarda ön sipariş topladığı bildirilirken, oyunun tekrar ertelenmesinden korkan oyun severlerin oyuna erkenden para vermemek için oyunun ön siparişlerinde de bir zayıflama yaşandığı da bildirildi.
Oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonlarının 15 Mayıs tarihi itibariyle piyasada yerini alacağı açıklanırken, PC versiyonunun raflara gelmesi içinse 2 haftalık bir sürecin daha beklenilmesinin gerektiği bildirildi.
alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder